Wouters

Activiteiten wouters werkjaar 2020-2021 uitgave 1

Beste wouters

Wij kijken er alvast superhard naar uit om het nieuwe scoutsjaar te starten! Hieronder vinden jullie een zeer uitgebreide, lange, doordachte, gedetailleerde, knotsgekke, toffe, humoristische, kostelijke, vreemde (?!), coronaproofe, lijst van activiteiten.

26/09 – STARTDAG (9u30-12u30)

Smeir junder kietn moar al in, tzal were gjeestig worden! De startdag zal dit jaar iets anders verlopen, maar daarom nog niet minder leuk! Kom lachen, gieren en brullen op ons terrein want dat vinden we fijn.

03/10 – Omter modderst (9u – 12u)

Deze namiddag is gevuld boordevol smerige pret. Wij raden jullie dus aan niet jullie zondags maatpak (of kleedje voor de dames) te dragen. Wij houden jullie echter niet tegen. Zeg maar alvast tegen je mamatje dat ze weer eens een nieuw vlekkenduiveltje mag gaan halen. Waar liggen die katsjoe botten? Wij gaan ravotten!

17/10 – Boskabouters zoeken (14u – 17u)

Wij trekken de bossen in omdat de kabouters er ons in gelokt hebben. En let goed op: dit zijn niet de gewone tuinkabouters van bie jen oma in den hof. Tzijn de enige echte wouterkabouters die op zoek zijn naar vers bloed… Paters hebben er ook iets mee te maken. Vanmiddag zien we kabouter plop, dit is geen mop of flop, deze middag wordt weer top!

Eenendertig/tien wie niet weg is wordt gezien (18u – 21u)

Ooit op een plaats hier ver vandaan, leefde een wolf bij volle maan. Hij was erg bang, ook al woonde hij er al lang. Op een dag zag hij een tovenaar en die keek heel raar. Hij heette Merlijn en had veel pijn. Help.

14/11 – Taktiek (14u – 17u)

Waar ist? Int bos vaneigens… Vandaag zullen we jullie grijze hersenmassa’s een metamorfose laten ondergaan. We zullen jullie onderdompelen in een strategische wereld waar niet enkel de wet van de sterkste geldt, maar ook die van de slimste. Speel maar alvast eens een strategisch spelletje met je papa want oefening baart kunst, jong geleerd is oud gedaan en Rome is niet in één dag gebouwd.

28/11 – Allen tegen één en iedereen tegen elkaar (14u – 17u)

Tmag eki simpel zijn ook he.

05/12 – Sinterklaas woutertje (14u – 17u)

De wijze man met zijn grijze baard is in het land, gelukkig zet hij ons niet aan de kant. Hij is Scouts Beernem niet vergeten, gelukkig maar! Wij verwachten dan ook dat jullie toch voor één keer braaf zullen zijn

19/12 – Kerst (14u – 17u)

Het is weer de tijd van het jaar, hopelijk staan jullie pakjes klaar! Deze namiddag wordt er één vol pakjes en plezier. We verwachten dat jullie een pakje meenemen met een waarde van rond de €5,00. Dit kan alles zijn, probeer ervoor te zorgen dat het zowel voor jongens al voor meisjes kan. Zo krijgt iedereen een tof cadeautje!

09/01 – Filmavondje (19u – 21u30)

Vanavond halen we nog eens de beamer uit de kast om samen gezellig een filmpje te kijken! Pak jullie dekentje en knuffel mee, zo is iedereen tevree!

Vele enthousiaste groeten
Bram, Victor, Mathis, Sander, Wout, Fran en Brecht

AKA:
Zelfzekere Arasari, Vreedzame Tragopaan, Ondeugende Steltkluut, Oprecht Rendier, Speelse Petrel, Levendige Alpaca en Eigenzinnige Hamadryas

wouters@scoutsbeernem.be