Wouters

Activiteiten wouters werkjaar 2018-2019 uitgave 2

Liefste Wouters,
Het eerste deel van dit fantastisch scoutsjaar zit er alweer op. Het tweede deel wordt nog beter en zotter! Wij, als leiding, kijken alvast uit naar spetterende activiteit en een megazot weekendje en kamp.

16/02 : Valentijn(14u – 17u)

Zal cupido je vandaag helpen aan een vriendje of vriendinnetje? Kom jij vandaag je grote liefde tegen? Kom vandaag om samen met ons het grote cupidospel te spelen!

23 Februari: Casinoavond(19u-21u)

Trek allemaal je beste kostuum en je mooiste kleedje aan! Wie zal er de jackpot winnen en wie zal er in de schulden belanden? Vanavond is de avond om een gok verslaving op te lopen. Kom vanavond en ontdek wie de beste speler is.

1,2 & 3 maart: WEEKENDJE

UITLEG ACTIVITEIT

9 Maart: De zotste quiz van het jaar!(14u-17u)

UITLEG ACTIVITEIT

DATUM: TITEL

Ken jij alle hoofdsteden van buiten en alle antwoorden op onze vragen? Bereid je goed voor en toon je kennis aan ons! Welk team zal bekroond worden tot slimste wouters van Beernem?

16 Maart: Finding Ella (ZWEMMEN) (14u-17u)

Blijven zwemmen, zwemmen, zwemmen. Vandaag gaan we niet anders doen! Verdere info over deze activiteit volgt via mail en Facebook!

6 April: Koekenverkoop(14u-17u)

Mmmmm!!! Koekjes! Jammer genoeg zijn ze niet voor ons. De leiding zal hun best doen voor jullie en zoveel mogelijk koekjes bakken die we dan in de namiddag samen zullen gaan verkopen. Wat gaan we doen met al dat geld? Dat zal je zien op kamp 

20 April: Ruige spelletjes[14u-17)

Als er één dag is in heel het jaar wanneer je eens echt het zwijn mag uithangen (behalve tijdens alle andere scoutsactiviteiten dan) is het vandaag wel! Doe kleren aan die echt maar echt echt echt vuil mogen worden. Note to parents: breng een vuilzak of 100 mee en geef wat reservekleren mee!

27 April: Spaghettiavond!!!!

Geen activiteit vandaag, wel lekkere spaghetti! Vergeet je niet in te schrijven!

11 Mei: Ruiltocht(14u-17u)

Vertrekken met een appel en terugkomen met een TV-scherm? Het is in het verleden allemaal gebeurd! We zijn al benieuwd met wat jullie gaan terugkomen!

25 Mei: Verrassingsactiviteit(19u-21u)

Wat gaan we doen vandaag? Veeeeeeeerrassingggg.

15 Juni: Avondactiviteit, Swingpaleis(19u-21u)

In de disco, wohoho, gaan we dansen, wohoho!!! Trek allemaal jullie mooiste uitgaanskledij aan en maak je klaar voor een spetterend feestje!

Stevige linker,
Parmantig Sikahert, Ondeugende Koelan, Schalkse Vos en Charmante Stokstaart