Wouters

Activiteiten wouters werkjaar 2017-2018 uitgave 2

Liefste Wouters,
Eindelijk is het weer zover. Een nieuw jaar vol plezier, vrienden en gelach staat voor de deur. Wij kijken er in ieder geval super hard naar uit om met jullie de tofste zaterdagen te beleven. Jullie ook?

8 September: Startdag (10u-17u)

Yes! Eindelijk is het weer zover! Alweer een nieuw scoutsjaar gaat van start, of is het net jouw eerste scoutsjaar? Dat is dit de uitgelegen kans om eens te komen proeven van wat het is om een echte scoutser te zijn! Belangrijk: vergeet geen lunchpakket.

21 September: Avondmarkt

Zoals ieder jaar zullen wij opnieuw ons plaatsje inpalmen op de avondmarkt van Beernem. Dit is GEEN officiële activiteit maar spring gerust eens binnen om jullie leiding aan het werk te zien.

29 September: Vraag Je Rijk (14u-17u)

Parmantig Sikahert, Schalkse Vos, Ondeugende Koelan en Charmante Stokstaart… Wat weet je over hen? Vandaag kan je je leiding het vuur aan hun schenen leggen door alles te vragen waarop je maar kan komen. Misschien kom je wel nieuwe dingen te weten?

13 Oktober: Laddercompetitie (14u-17u)

Krokodillengevecht? Blad steen schaar? Pompen? Waar ben jij dan net zo goed in of net beter in dan iemand anders? Haal het competitiebeest in jezelf maar boven want vandaag wordt het strijden om dat plaatsje bovenaan de ladder te bemachtigen!

31 Oktober: Halloween (18-21u)

Heb je er ooit al eens van gedroomd om jullie leiding bang te maken? Wel, vanavond kan het want het is Halloweeeeeeen! Wat moet je allemaal meebrengen: een mandje/potje, jouw griezeligste verkleedkleren en meest angstaanjagende gezicht!

20 Oktober: Oktoberfest

Dit is opnieuw GEEN officiële activiteit, gewoon een beetje reclame ;) Heb je toevallig een oudere broer/zus, neef/nicht, … die niet vies is van een goed feestje? Dan is dit een niet te missen avond! Overtuig hen!

11 November: De Grote Bargeslag (14-17u)

Het is exact 100 jaar geleden dat de soldaten de wapens neerlegden en vrede sloten met elkaar. Maar wisten jullie dat ze ook in het bargepark gevochten hebben?... Haal jullie camouflagekledij maar boven.

25 November: De Wouters Het Woud In Met Wout (13.45u-17u)

Vandaag verlaten we ons terrein en trekken we het woud in met Wout. Kampen bouwen, kampen veroveren, jezelf verstoppen, … het zal allemaal aanwezig zijn. We spreken af om 13u45 aan de parking van Bulskampveld, de kant van het restaurant. Vergeet zeker geen stevige schoenen en warme kledij!

8 December: Sinterklaas (14u-17u)

Hoor wie klopt daar kinderen? Het is onze goeie oude vriend uit Spanje! Wie is flink geweest dit jaar? Hopelijk iedereen want de Sint ziet alles. Als je wat lekkers wilt, kom dan zeker langs!

22 December: Kerstfeestje (18-21u)

HO! HO! HO! Vanavond maken we het even gezellig met lampjes, zetels en een kerstboom. Het enige waar jullie voor moeten zorgen zijn de cadeautjes want wat is een kerstboom zonder cadeautjes. Breng allemaal een verpakt cadeautje mee van niet meer dan 5 EUR. Tot dan!

19 Januari: Filmavond (18-21u)

Wat gaat er boven een zaterdagavond in de zetel met popcorn in de hand en je favoriete film op tv? Een zaterdagavond in de zetel met popcorn in de hand en je favoriete film op tv IN DE SCOUTS! Trek allemaal jullie pyjama aan want het wordt een gezellige avond.

Stevige linker,
Parmantig Sikahert, Ondeugende Koelan, Schalkse Vos en Charmante Stokstaart