Nieuws uit de scouts

Lees de laaste nieuwtjes op onze social media

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Aangezien het nog altijd niet mogelijk is (omwille van het bekende virus) zal ons feestweekend jammergenoeg niet kunnen plaatsvinden. Wij zijn echter niet bij de pakken blijven zitten en hebben dan ook ons eigen echte scoutsbier genaamd 'BEIR' gebrouwen.

Via https://shop.scoutsbeernem.be/beir kunnen jullie ons zelfgebrouwen bier 'BEIR' bestellen! BEIR is een blond karakterbier met 7,3% alcohol. Het zweeft tussen bitter en zoet, wat het bier erg toegankelijk maakt. Het heeft een lichte, maar toch volmondige afdronk. Dit maakt het dus ideaal om zowel tussendoor als op het gemak enen te drinken.

De flesjes waar het bier in zit zijn 'Apo's'. Dit zijn dezelfde flesjes als bijvoorbeeld Karmeliet of Brugse Zot. Dit houdt in dat er op elk flesje dus ook statiegeld zit t.w.v. €0,10 per flesje. Wij raden aan om dit bier te drinken in een Duvel glas. Naar onze mening komt de smaak zo het best tot zijn recht.

Stevige linker, De leiding