Woudlopers

Activiteiten woudlopers werkjaar 2020-2021 uitgave 1

Allerliefste woudlopertjes,

Het nieuwe scoutsjaar is eindelijk van start! Hopelijk zijn jullie even enthousiast als wij! Zijn jullie klaar voor een knotsgek, volledig doorgedraaid, mega beire, bangelijk en toch coronaproof scoutsjaar?

27/09 – STARTDAG (13u-17u)

Hupla, jipla, beiruuu. We hebben er gigantisch veeeel goesting in, hopelijk jullie ook? We kunnen nog niet te veel verklappen maaarrr het is iets met water en blijkbaar ook regen? En Philine en Louise zijn er gigantisch slecht in! Breng die zwembroek en handdoek maar mee!

03/10 – Vuil & plakkerig, maar toch lekker (14u – 17u)

Rarara, wat staat er jullie deze namiddag te wachten? We kunnen nog niet veel lossen, maar zorg maar dat je reservekledij mee hebt! Waarschuw maar je mama en papa want je komt niet proper thuis…

10/10 Oktoberfest

Uur wordt nog meegegeven. Hou de scoutspagina in de gaten! Haal die dansbeentjes maar boven! Klaar voor heeel veel hitjes, après ski muziek en van die gezellige slowliedjes?

24/10 – Dropping (14u – 17u)

Naar het noorden, zuiden, westen of oosten? Wie zal het zeggen wij allesinds niet! Hopelijk zien we jullie nog terug… Niet vergeten meenemen: je oriëntatieskills, jullie doorzettingsvermogen, stapschoenen en jullie smaakpapillen!

31/10 Halloween (19u – 22u)

Wie is de stoerste Woudloper? En wie gaat naar huis met pipi in de broek? We weten nog niet veel maar we hebben gehoord dat de geesten van Beernem zullen bovenkomen! Verkleden is verplicht! Misschien hangt er wel een prijsje aan vast…

14/11 – Bosspel (14u – 17u)

We gaan opzoek naar de boskabouters! Trek maar jullie camouflage kleren zodat jullie volledig één worden met de natuur!

21/11 – Het grote smokkelspel (14u – 17u)

Smokkelen alier, smokkelen aldaar, rarara wie is de winnaar?

05/12 – Sinterklaas (15u – 18u)

Zijn jullie braaf geweest dit jaar? Die oude, wijze man is in aantocht… En we hebben gehoord dat er dit jaar veel stoute woudlopertjes zijn… (uur onder voorbehoud)

19/12 – Kerstfeestje (18u-21u)

All I want for Christmas is woudloperwarmte!!! Breng een cadeautje mee ter waarde van €5. Doe je mooiste kerstoutfit aan en dan zorgen wij voor een hapje en een drankje.

16/01 Filmavond (18u-21u)

Aangezien jullie lieftallige leiding in den blok zit maken we er een rustige avond van. Wordt het een echte klassieker of eerder een echte horrorfilm? Jullie kiezen!

Een stevige linker en vele online knuffeltjes,
Philine, Justine, Marie, Thymon, Wout, Roan en Louise

Also known as:
Gezellige sneeuwuil, Uitbundige Saki, Ondeugende Mantella, Zelfzekere Sifaka, Avontuurlijke Raccoon, Argeloze Oerang-oetan en Eigenwijze Scholekster.

woudlopers@scoutsbeernem.be