Woudlopers

Activiteiten woudlopers werkjaar 2017-2018 uitgave 2

Allerbeste woudlopers!

Het eerste deel van dit fantastisch scoutsjaar zit er alweer op. Het tweede deel wordt nog beter en zotter! Wij, als leiding, kijken alvast uit naar spetterende activiteit en een megazot weekendje en kamp.

Zaterdag 16 februari (14u-17u): Het Grote Gazettenspel

Vandaag gaan we testen wat je allemaal met een krant kan doen. Daarvoor hebben we natuurlijk kranten nodig. Breng dus allemaal 1 krant mee.

Zaterdag 23 februari (13u-17u45): Schaatsen

Het wordt koud en dat betekent sneeuw en ijs. Daarom trekken we onze schaatsen aan om onze beste kunstjes op het ijs te tonen. Vergeet geen 9,5 euro mee te nemen voor het schaatsen en de trein.

Zaterdag 9 maart (14u-17u): Waar is Cas?

Cas is spoorloos verdwenen. Waar zou hij zijn? En wat is er gebeurd? Vandaag gaan we op zoek, dus haal maar je beste detective skills boven.

Zaterdag 16 maart (14u-17u): Achtervolgingstocht

Wat is Scouts Beernem zonder wandelen? Geen scouts, hé. Daarom doen we onze wandelschoenen aan en trekken we erop uit. Dit doen we niet zomaar want we worden in twee groepen onderverdeeld en hopelijk halen we elkaar in.

Vrijdag 29maart tot zondag 31 maart: WEEKENDJE

Ons langverwacht weekendje staat voor de deur. Waar we naartoe gaan blijft nog even afwachten. Wel kan je deze data al vrijhouden. Verdere informatie volgt nog.

Zaterdag 13 april (14u-17u): Verrassingsactiviteit

Wat zouden we vandaag doen? Spannend! Eén ding is zeker: het wordt weer een onvergetelijke namiddag.

Zaterdag 20 april (14u-17u): Waterspelletjes

De weergoden zijn ons gunstig gezind en hebben ons al laten weten dat het lekker warm wordt. Het wordt weer tijd om jullie badpak, bikini, zwembroek of ander zwempak uit de kast te halen, want vandaag zal je dit zeker nodig hebben.

Zaterdag 27 april: Spaghettiavond

Huuuij! Onze jaarlijkse en legendarische spaghettiavond staat weer op het programma. Een beetje later dan anders maar daarom niet minder vers. Verdere informatie vindt u verder in het boekje.

Zaterdag 11 mei (14u-17u): Wie is de mol?

Oh nee! Er zit een mol onder onze woudlopers. Hij of zij probeert jullie allemaal te saboteren. Kunnen jullie voor het einde van het spel deze vieze, vuile mol ontmaskeren of zal deze mol tot het einde van het spel zijn identiteit kunnen geheim houden?

Zaterdag 18 mei (19u-21u): Pisquiz

De leiding zit volop in examenmodus en jullie toetsen komen er ook aan. Daarom zullen we vandaag jullie kennis testen. Dit doen we niet zomaar: in deze quiz telt niet alleen de kennis maar ook jullie snelheid.

Zaterdag 22 juni (18u-20u): BBQ

Nog 1 week en we vertrekken op kamp. Dit kan niet voordat we in Beernem het scoutsjaar in schoonheid afsluiten. Daarom organiseren we een barbecue. De leiding zal zorgen voor vlees en groentjes.

Stevige linker Cas, Febe, Axel en Liesbeth