Kapoenen

Activiteiten kapoenen werkjaar 2020-2021 uitgave 1

Beste kapoenen, het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur. Jullie leiding heeft er alvast weer superveel zin in om er weer een spetterend jaar van te maken. Neem snel een kijkje hieronder en ontdek welke supertoffe activiteiten we dit semester zullen doen!

26 september: Startdag

Met een beetje vertraging zijn we er toch geraakt, de corona zal ons niet langer tegenhouden. Jullie leiding heeft alvast zeer veel zin in om er een geweldig coronaproof jaar van te maken.

3 oktober: Kennismakingsactiviteit (14u - 17u)

Vandaag leren jullie jullie leiding en mede-kapoenen beter kennen. Wie weet wat we vandaag niet allemaal zullen ontdekken over elkaar. Dus kom allemaal naar het scoutslokaal om erachter te komen!

17 oktober: De kapoen-lympics (14u - 17u)

Bereid jullie voor op een sportieve dag en ga de uitdaging aan met je vrienden voor de 1ste plaats in de kapoen-lympics. Smeer jullie kuiten maar goed in en vergeet je zweetband niet.

31 oktober: Halloween (19u – 21u)

Verkleed jullie zo griezelig mogelijk en kom met ons mee spoken in Beernem om zo zoetigheden te bemachtigen.

7 november: Dolle spelletjes (14u - 17u)

We gaan dolle spelletjes spelen en je zal je zeker niet vervelen! Neem al je vriendjes mee dat is een goed idee, dus kom naar hier voor een namiddag vol plezier.

21 november: Bosspel (14 -17u)

We verzamelen om 14u in bulskampveld op de parking aan de kant van het restaurant (parking driekoningen) voor een super tof bosspel. Om 17u kunnen jullie je kapoen hier weer komen ophalen. Vergeet je warme kledij en stevige schoenen niet.

5 december: Sinterklaas (14u - 17u)

Sinterklaas is weer in het land dus het wordt weer super plezant. Hopelijk ben je braaf geweest want pas dan wordt het een groot feest! (uur onder voorbehoud)

19 december: Kerstfeestje (17u - 20u)

Ho, ho, ho iedereen krijgt een cadeau! Neem een klein cadeautje mee ter waarde van 5 euro en doe je gekste kerstkleren aan want de kerstman komt eraan.

16 januari: Filmavond (18u - 20.30u)

Trek jullie comfortabele kleren aan want wij hebben een paar leuke films klaarstaan. De maïs wordt gepoft wanneer jij je in de zetel neer ploft. Kom allemaal maar naar binnen, dan kan de avond beginnen.

Stevige linker,
Dries, Emile, Wout, Ward, Brando, Zoë en Pauline

Also known as: Dromerige Alpaca, Onvermoeibare Kwatta, Familiale Zeenaald, Ontembare Dorcas, Openhartige Mees, Mystiek Eland, Spontane Star.

kapoenen@scoutsbeernem.be