Kapoenen

Activiteiten kapoenen werkjaar 2018-2019 uitgave 1

Hallo kapoenen! Ook dit jaar wordt weer een geweldig jaar boordevol leuke activiteiten. Wij kijken er superhard naar uit om samen met jullie te ravotten en ons te amuseren. Hieronder staan alle activiteiten voor het eerste semester. Wij kunnen al niet wachten om er samen met jullie in te vliegen!

8 September: STARTDAG (10u – 17u)

Deze toffe dag is ondertussen gepasseerd, maar we hopen dat jullie dit alvast een goede start vonden

Vrijdag 21 september: Avondmarkt (19u - …)

Dit is geen officiële activiteit, maar zoals elk jaar staat de scouts natuurlijk weer met een grote tent vol muziek, drankjes en iets te eten op de avondmarkt. Kom gerust eens langs met je ouders, vrienden, broers, zussen, neven, nichten,… Iedereen is welkom!

29 September: ‘Wie is het’-spel (14u – 17u)

Vandaag leren we elkaar beter kennen. Hopelijk zijn jullie goed in elkaars namen onthouden, want dat kan vandaag wel eens van pas komen.

6 Oktober: Het misterie van de verdwenen teddybeer (14u – 17u)

Gisteren kwam de leiding in het scoutslokaal, MAAAR onze allerliefste teddybeer was verdwenen?!… :o Waar zou hij toch zijn? Wie heeft de teddybeer meegenomen? Op welk tijdstip gebeurde dit? En waar is hij nu? Kom ons vandaag helpen om dit mysterie op te lossen!

13 Oktober: Teambuilding (14u – 17u)

Als jullie de opdrachten vandaag tot een goed einde willen brengen, zullen jullie heel goed moeten samenwerken!

26 Oktober: Halloween (19u – 21u30)

BOEOEOE, komen jullie mee snoepen verzamelen voor de spoken? Zorg maar dat jullie onherkenbaar verkleed zijn, want anders …

10 November: Oorlogjeeeee (14u – 17u)

Vannacht is de derde Wereldoorlog uitgebroken! Komen jullie ons verstreken zodat we kunnen winnen? Verkleed jullie allemaal in het thema oorlog.

24 november: Herfstspel (14u – 17u)

Vandaag maken we de bossen van bulskampveld onveilig. Camoufleer jullie in de kleuren van de herfst anders zullen de herfstgoden jullie te pakken krijgen! We verzamelen om 14u aan de parking van het restaurant en jullie kunnen jullie kapoenen daar om 17u weer ophalen. PS: Trek je stevige schoenen en warme kledij aan.

1 December: Kapoenenswingpaleis (14u – 17u)

Haal je zang- en dansskills maar boven! Kan jij de titels van de liedjes raden? Kan jij meezingen met de allerleukste hits? Dit komen we vandaag allemaal te weten in het kapoenenswingpaleeeeis!

8 December: Sinterklaas is in het land (14u – 17u)

Vandaag komt de grote lieve sint op bezoek in het scoutslokaal. Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest, want zwarte piet heeft een grote zak mee… en daar worden de stoute kindjes in gestoken! Voor de brave kindjes hebben zwarte piet en sinterklaas natuurlijk iets lekkers mee 

15 December: Kerstfeestje (18u30 – 20u30)

De kerstman kwam speciaal voor ons al eens vroeger een bezoekje brengen aan het scoutslokaal. Doe jullie kerstmuts alvast maar aan en neem een cadeau’tje mee ter waarde van €5

26 Januari: Filmavond (18u30 – 20u30)

Vanavond maken we er een gezellige avond van. Laat de magie maar op je afkomen.

Stevige linker,
Siri, Joke, Charlotte, Justine en Hanne
Ofwel: Zachtmoedige Beo, Zelfzekere Slangenhalsvogel, Ijverige Witte Dolfijn, Uitbundige Saki en Goedhartige Zwaan