Kapoenen

Activiteiten kapoenen werkjaar 2018-2019 uitgave 2

Hallo kapoenen! Ook dit jaar wordt weer een geweldig jaar boordevol leuke activiteiten. Wij kijken er superhard naar uit om samen met jullie te ravotten en ons te amuseren. Hieronder staan alle activiteiten voor het eerste semester. Wij kunnen al niet wachten om er samen met jullie in te vliegen!

16 februari 14-17u Valentijn

Julia is verliefd Romeo. Julia wil een liefdesbrief geven aan Romeo, maar hij is verdwenen. Helpen jullie hem mee zoeken, zodat de liefde niet kapot gaat en haar brief op tijd toekomt. ♥♥♥

1-2-3 maart Weekendje

Dit weekend trekken we erop uit! De bestemming is zoals altijd een verrassing. Wat betref de inschrijvingen: Er kunnen maximum 35 kapoenen mee op weekendje. Wie naar de meeste activiteiten gekomen is krijgt voorrang op de andere kapoenen. Als er bijvoorbeeld 40 kapoenen naar evenveel activiteiten gekomen zijn, mogen degene die het snelst een email gestuurd hebben mee. De inschrijvingen starten op 16 februari om 19u30 stipt en stoppen 23 februari. E-mails die voor 19u30u gestuurd worden, worden automatisch verwijderd. Je kapoen is ingeschreven door een e-mail te stuur naar kapoenenscoutsbeernem@gmail.com Daarin vermeld je de naam en voornaam van je kapoen. Op 23 februari krijgen jullie een email met de boodschap of jullie kind meekan of niet. Je kind is pas volledig ingeschreven wanneer het bedrag van 40 euro gestort is op ons rekeningnummer (BE16 7381-0203-9574). Meer info volgt!

9 maart Zwemmen in ‘De Alk’ 13u45-17u

Kom vandaag met ons plonzen in het zwembad! We maken er een leuke dag van vol waterpret. We verzamelen om 13u45 aan de ingang van het zwembad “De Alk”. En jullie kunnen je kapoen daar om 17u weer komen ophalen. Vergeet jullie badpak/ bikini en zwembroek niet. En voor de kindjes die nog bandjes nodig hebben.

16 maart 14u – 17u Ruiltocht

Vandaag beginnen we met een ei en komen we hopelijk met iets veeeel leukers terug. ( Misschien krijgen we wel snoepjes, misschien ook niet).

23 maart 14u-17u Wie zoekt die vindt

De ganzen van boer Jan zijn weggelopen, help je ze mee zoeken?

6 april 14u-17u Laddercompetitie

Wie is de sterkste kapoen. Hopelijk ben jij niet bang om iemand uit te dagen met een duel. Wie wint het meeste duels en eindigt zo helemaal bovenaan de ladder? Dat komen we vandaag te weten!

27 april Spaghettiavond 18u-…

Dit is geen officiële activiteit, maar we heten jullie allen welkom op onze jaarlijkse spaghettiavond! Kom lekker smullen van een heerlijke spaghetti met liefde gemaakt door jullie leiding.Iedereen is welkom! Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, tante’s, nonkels, broers, zussen, buren, vriendjes,... Inschrijven doe door... Hopelijk zien we jullie daar!

4 mei 14u-17u Vuile spelletjes

Trek vandaag zeker NIET je allermooiste outfit aan! Doe kleren aan die vuil mogen worden. Reserve kledij en handdoek kan ook handig zijn en oh ja, voor de mama’s en papa’s kan een vuilzak ook handig zijn om in je auto te leggen voor de vuile kapoenen. Of kom gewoon met de fiets 😉

11 mei 14u-17u Kapoenen-kook-dag

Vandaag proberen we allemaal samen de ingrediënten te verzamelen van een nog onbekend gerecht. Daarna zullen we er samen iets lekkers mee proberen maken! Haal de kok(kin) in jullie maar boven. Vergeet jullie kookmuts niet.

18 mei Slaapzakspelletjes

Vandaag gaan we ons een beetje voorbereiden op kamp, want daar gaan we in slaapzakken slapen. Neem vandaag allemaal jullie slaapzak mee, want wij gaan het super gezellig maken. Kennen jullie al een paar klassiekers?

1 Juni 18u30- 20u30: Pyjamafuif

Vandaag maken we er een echt pyjama feestje van! Kom in je pyjama, slaapkleedje, onesie,... Wij zorgen alvast voor leuke plaatjes!

Stevige linker,
Siri, Joke, Charlotte, Justine en Hanne
Ofwel: Zachtmoedige Beo, Zelfzekere Slangenhalsvogel, Ijverige Witte Dolfijn, Uitbundige Saki en Goedhartige Zwaan