Kapoenen

Activiteiten kapoenen werkjaar 2017-2018 uitgave 2
17 februari (14-17u): Valentijn

Lieve kapoenen, voel je de liefde nog in de lucht hangen? Want vandaag zullen er koppeltjes gevormd worden, of net niet?? Anyway, haal jullie beste parfum en lippenstift maar boven.


3 maart (14-17u): één tegen allen!!

Vandaag nemen jullie het op tegen de leiding! Kijk maar eens naar onze totemnamen: charmant, energierijk, imponerend, ijverig, bedrijvig, nieuwsgierig, goedhartig,… durven jullie de strijd aangaan? Bewijs dat jullie het waard zijn…


17 maart: Spaghettiavond

Dit is geen officiële activiteit maar we raden jullie toch aan om van onze heerlijke spaghetti te komen proeven. Voor meer info: zie verder in het boekje. Ps: er zal een springkasteel aanwezig zijn!


23&24&25 maart: WEEKENDJE

Het thema van het weekendje is SPORT. Meer info: zie verder in het boekje.


14 april (14-17u): Bosspel

Vandaag zullen we Bulskampveld nog eens onveilig maken! Trek jullie laarzen en camouflagekledij maar aan. We spreken af om 14u aan de kant van het restaurant.


21 april (14-17u): Mopje flauw mopjeeeeeee

Het is geel en het hangt aan een auto... EEN BANAANHANGWAGEN! Het is groen en het gaat van een berg…. EEN SKIWI! Vandaag zullen we eens zien wie de grootste moppentapper van de bende is. Haal jullie beste moppen dus maar boven.


5 mei (14-17u): Kamp der kampen

Stel dat je 6 maanden op een onbewoond eiland moet leven, hoe zou jij je onderdak maken? Vandaag kijken we wie het beste kamp kan maken en wie het best zal kunnen overleven in de wildernis.


19 mei (14-17u): Beestenboel

Trek jullie aller aller aller aller aller vuilste kleren aan. Voor de ouders: neem alvast een vuilzak mee voor de kleren en zorg dat de wasmachine klaar staat. Modder, choco, koffie, bloem, eieren,… het zal allemaal aanwezig zijn. Misschien is het best om reservekleren mee te nemen.


9 juni (18.30-20.30u): Pyjamafuif

Genoeg geslapen! Vandaag is het tijd om te feesten! Kom allemaal af in jullie mooiste pyjama en laat jullie beste dansmoves zien!


Stevige linker,
IJverige Witte Dolfijn, Energierijke Coëndou, Bedrijvige Boomklever, Imponerende Houtduif, Goedhartige Zwaan, Nieuwsgierige Toekan & Charmante Stokstaart.