Jonggivers

Activiteiten jonggivers werkjaar 2018-2019 uitgave 2
Zaterdag 2 februari Schaatsen

Laat je maar eens goed gletsen! Breng jullie handschoenen, identiteitskaart en kousen mee. Verdere info volgt nog, zie facebook!


Zaterdag 16 februari (13u- 17u45) Spel in Bruhhe

Vandaag zetten we Bruhhe op stelten. De touristen zullen zeker niet gespaard blijven! We verzamelen om 13u aan het station van Beernem om de trein van 13u15 te nemen, we komen terug aan om 17u45 in Beernem


Zaterdag 2 maart: Drugsspel (14u-17u)

Pablo Escobar, Miguel Felix, El Chapo, De Welvaerts...het zijn namen die na vandaag niets meer zullen voorstellen in de wereld van de narcotica.


Zaterdag 16 maart: Stratego (14u-17u)

-Vlag? Check. -Bom? Check. Leer de rangen maar nog eens uit jullie hoofd want tis weer tijd voor een klassieker, Stratego. of ist toch ni zo klassiek?


Zaterdag 29 - 31 maart: Weekendje

Het weekendje gaat dit jaar door in de Westhoek. Voor dit weekendje is vervoer met trein/bus moeilijk en vragen wij aan de ouders om de jonggivers te voeren naar het kamphuis. Het adres is De Pannenhoeve - De Meers in Groenestraat 76 8691 Leisele. Jullie worden daar op vrijdag 29 maart rond 20u verwacht en jullie ouders mogen jullie terug ophalen zondag 31 maart om 11u. Verdere info volgt.


Zaterdag 6 april: Recht der deure? (14u-17u)

Niet erover of eronder maar recht der deure! Vandaag zullen jullie alle mogelijke obstakels moeten overwinnen om rechtdoor te kunnen blijven gaan! Extra verse kledij aan te raden, alsook een handdoek!


Zaterdag 20 april: Cluedo (14u-17u)

1 van jullie leiding is op mysterieuze wijze verdwenen. Ontrafel het mysterie snel want anders zien jullie deze leiding misschien wel nooit meer terug...


Zaterdag 27 april: Spaghetti-avond

Proef deze avond van de heerlijke zelfgemaakte spaghetti van Scouts Beernem. Breng zeker jullie ouders, broers en zussen, oma en opa, familie en liefjes mee! Info voor inschrijving volgt nog.


Zaterdag 11 mei: Laddercompetitie (14u-17u)

Joepieeeee, de klassieke maar kweetnieoe toffe laddercompetitie! Wie o wie eindigt op de bovenste trede?


Zaterdag 25 mei: BBQ (17u30-19u30)

Alle dagen rebben! Pak maar allemaal jullie vleeske mee en de grote honger, wij zorgen voor de rest!


Zaterdag 29 juni: Vlottentocht (14u-17u)

Op deze hopelijk mooie stralende zomerdag, gaan wij de mooie Beernemse wateren ontdekken. Doe allemaal jullie zwemgerief, zonnecrème, zwemvliezen……. mee!


Stevige linker
Bedachtzame Bergbever, Zelfzekere Sifaka, Speelse Slingeraap en Fantasierijke Argali