Jonggivers

Activiteiten jonggivers werkjaar 2017-2018 uitgave 2
3 februari: VROEGE VALENTIJN

Cupido is er dit jaar vroeg bij met zijn liefdespijlen. Neem jullie beste verdedigingsmechanismen en wapens mee want we gaan jagen op een vliegende dwerg die witte pampers draagt en pijl en boog gebruikt.


17 februari: SCHAATSEN

Haal maar je beste schaatsen van onder het stof, het is weer time to shine! Opgepast dit gaat door van 13 uur tot 17:45 uur. De kostprijs hiervan is 10 euro (vervoer inbegrepen) en vergeet jullie paspoort niet mee te nemen. We spreken af aan het station van Beernem om 13u uur om dan de trein te nemen van 13u16. Om 17u45 zullen we terug zijn aan het station van Beernem.


3 maart: DISTRICTSACTIVITEIT

AFKOMEUU, dit zal een activiteit zijn die normaal gezien in Brugge zal zijn, wij delen hieromtrent verder info mee via de Whatsapp en/of activiteiten


9-10-11 maart: WEEKENDJE

Het wordt zeker machtig! Praktische zaken staan verder in het boekje en verdere info volgt nog!


17 maart: SPAGHETTI AVOND

Dit is geen verplichte activiteit maar kom toch maar allemaal de beste spaghetti van Beernem en omstreken proeven! Je kan je op voorhand inschrijven, begin dus maar al te zagen tegen jullie mama’s en papa’s om dit zo snel mogelijk te doen!


31 maart: DUW- & TREKSPELLETJES (14u – 17u)

Vandaag zullen we te weten komen wie de sterkste jonggiver is. Trek je bottinen aan en trek zwarte strepen onder je ogen om zo intimiderend mogelijk over te komen. Wie niet sterk is, moet slim zijn dus enig tactisch inzicht mag je ook meenemen.


14 april: EN PLEIN PETANQUE (14u – 17u)

JE TU IL EUHHH H BA OUI EH DEBARDEUR CHAMPIGNON BAGUETTE UHHHH


28 april: DE MOL (14u – 17u)

ZOEM ZOEM ZOEMETJE IK BEN EEN MOL, OF NIEEEEE


5 mei: SAS BESTORMT DE IRAANSE AMBASADE IN LONDEN (14u – 17u)

Duik maar in de geschiedenisboeken om te weten te komen wat nu precies gebeurd is vandaag. Wat een historische dag! Informeer jullie goed, het zou nog eens van pas kunnen komen.


12 mei: VLOTTENTOCHT (14u – 17u)

Eindelijk! We hadden het beloofd op startdag, er zou nog een vlottentocht komen. Vandaag is het dan eindelijk zo ver! Breng jullie zwemkledij mee, een handdoek en misschien wat reservekledij voor het geval jullie den tietaniek bouwen.


30 juni: BBQ (18u – 20u)

In dit mooie weer en om het jaar al een beetje af te ronden doen we een bbq. Breng jullie eigen vlees en bestek mee, wij zorgen voor de groentjes & sausjes!


HOPELIJK TOT DAN!
Gegroet, de leidink