Givers

Activiteiten givers werkjaar 2020-2021 uitgave 1
Startdag - 26 September (19u30-22u30)

Hier zijn geen woorden meer voor nodig, want dit is al gepasseerd. Wij vonden het superleuk! (PS: dit boekje is al voorgedrukt ;)).

Highland games - 3 oktober (14-17u)

We verwachten jullie allemaal op 3 oktober aan het lokaal voor de Highlandgames, smeer je kuiten maar in en trek je kilt maar! Zo zetten we de schotse traditie hier voort in ons keiharde scouts.

Oktoberfest – 10 Oktober (18u30-…)

Ons jaarlijks scoutsevenement is terug! Dit jaar echter wel in een coronajasje, maar nog steeds even plezant. LET op: Dit is echter geen officiële activiteit, maar kom gerust langs met al je vrienden!

Spring in’t veld (+16) – 24 & 25 Oktober

De jaarlijkse volleybal en voetbalmatchen tegen andere jeugdbewegingen zijn terug (hopelijk), doe mee en verdedig de naam van Scouts Beernem! Opgelet dit is enkel voor +16jarigen. -16jarigen zijn zeeer welkom om te komen supporten. Wanneer corona ons verbiedt om dit megacoolebère weekend te laten doorgaan, voorzien wij een even geestige vervangactiviteit. Meer info volgt!

Halloweeeeeennachtspel 31 oktober- (22u-1u)

Tis weer dienen tijd van’t jaar, warme kleren zullen wel niet onverstandig zijn. Tis beetje later dan anders, misschien niet slecht om het eerst aan mama & papa te vragen

Instagramspel – 7 november (14-17u)

Vandaag komen we te weten wie Instagram het beste onder de knie heeft. Voor 1 keer is het dus niet verboden om je gsm boven te halen!

Is er wifi in Thahiti - 28 november (19u-22u)

Vanavond ontdekken we wie er het beste kan zeveren, zingen, uitbeelden... Kom dus zeker maar af!

Sinterklaas – 5 december (18u30-21u30)

5 december is het feest van Sinterklaas, komt hij samen met zijn Pieterbaas. Op zijn schimmel rijdt hij met een zak vol pepernoten en cadeautjes, families hebben al getrokken hun lootjes. Kinderen zingen: "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, want wij zitten allemaal even recht". Rijmpjes en surprises worden er verzonnen, Sinterklaas is begonnen.

Kerstparty – 29 december (19-22u)

Hoera kerstfeestje! Breng allemaal een cadeautje mee ter waarde van ongeveer 5 euro.

Filmavond- 16 Januari (19-22u)

Gezellig filmavondje met de vrienden wat hebben we nog meer nodig? Wat we gaan bekijken is ons ook nog een weet dus suggesties zijn altijd welkom!

Hopelijk ben je niet onder een ladder gelopen, een zwarte kat tegengekomen of heb je een spiegel gebroken. Is dit wel het geval neem dan zeker een klavertje vier, een hoefijzer of een konijnenpootje mee want vandaag zoeken we de grootste gelukzak! #Fingerscrossed

givers@scoutsbeernem.be